Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VIDEO - Έφυγε από τη ζωή ο Λέσλι Νίλσεν

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, μετά από επιπλοκές που του προκάλεσε πνευμονία, ο γνωστός Καναδός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν. Ο Νίλσεν καθιερώθηκε κινηματογραφικά με τις ταινίες «Μια Απίθανη...Απίθανη Πτήση» και «Τρελές Σφαίρες» (μια συλλογή από τις καλύτερες σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί). Εξέπνευσε στις 0.34 ώρα Ελλάδας, σε νοσοκομείο της Φλόριντας, έχοντας δίπλα του της σύζυγό του Μπάρμπαρα.

«Είμαστε εξαιρετικά θλιμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Λέσλι Νίλσεν, που οι περισσότεροι θυμούνται από το ρόλο του υπαστυνόμου Φράνκ Ντρέμπιν στην ταινία "Τρελές Σφαίρες", που όμως είχε μια εξαιρετική σταδιοδρομία 60 χρόνων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.
Ο Νίλσεν είχε γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 1926 στην Ρεγκίνα του Καναδά. Όλοι τον θυμούνται από τις κωμικούς του ρόλους όπως του γιατρού στην «Απίθανη ...Απίθανη Πτήση» και του ανατρεπτικού χαρακτήρα αστυνομικού επιθεωρητή Ντρέμπιν στη σειρά ταινιών «Τρελές Σφαίρες».
Οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν στις ταινίες Scary Movie 3 και Scary Movie 4 και το 2008 στη Superhero Movie.

Θυμηθείτε τον Νίλσεν ως επιθεωρητή Ντρέμπιν:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανατολίτικοι ήχοι στο Μύλο από την Dilek Koc–VIDEO

Η Dilek Koç και το συγκρότημά της μας ταξίδεψαν στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας. Παρουσίασαν, στις >>>

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Τα φώτα χαμήλωσ αν και το ταξίδι στο χωροχρόνο της 7ης τέχνης ξεκίνησε. Η αυλαία του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης άνοιξε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008 , στην κατάμεστη αίθουσα του Ολύμπιον κι η φλόγα του φεστιβάλ άναψε από τον... αναπτήρα του προέδρου του, Γ. Χωραφά! Τρεις οθόνες και ένα εντυπωσιακό βίντεο δημιούργησαν την ψευδαίσθηση του ταξιδιού μετατρέποντας την αίθουσα σε τρένο και κάνοντας τους θεατές συνταξιδιώτες χωρίς αποσκευές σε ένα ονειρικό ταξίδι, που διέσχισε την ιστορία του κινηματογράφου. Οι πρώτες εικόνες των αδερ φών Λυμιέρ, σκηνές, πρόσωπα, ατάκες και μουσικές κλασικών φιλμ μεγάλων δημιουργών συνέθεσαν μοναδικά το «travelling» της κινηματογραφικής περιπέτειας, που αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της στη Θεσσαλονίκη. Πλάνα στο χρώμα της σέπιας, στο χρώμα των αναμνήσεων, σύνθεση προσώπων και εικόνων σε ένα εμπνευσμένο κινηματογραφικό κολάζ, ένα «travelling» που έφθασε μέχρι τ’ αστέρια λίγο πριν καταλήξει στην πλατεία Αριστοτέλους και το Ολύμπιον. Την

Ευριδίκη - Κοργιαλάς στο NYLB

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έρχονται να αναστατώσουν για άλλη μια φορά την Θεσσαλονικη, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009 και να ξεσηκώσουν το κοινό τους με τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν στο NEW YORK LIVE BAR(Αχελώου 10, περιοχή FIX)! Ο Δημήτρης και η Ευρυδίκη πατάνε Γκάζι και σταματούν στο new york live bar παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – έκπληξη με τα τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και πολλές διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο! Δυνατές ερμηνείες, dance electro μουσική, μπαλάντες, διασκευές – έκπληξη και πολλά νέα τραγούδια που έρχονται από όλα τα σημεία του ορίζοντα της μουσικής και τα κατευθύνει μια μουσική πυξίδα.