Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανκρίνεται ο γιατρός του Τζάκσον


Η σορός του Μάικλ Τζάκσον μεταφέρθηκε, το πρωί, από το νεκροτομείο σε κρεματόριο επιλογής της οικογένειας, όπως ανακοίνωσε υπάλληλος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας. Η μεταφορά αποφασίστηκε παρά το ότι, ως τώρα, δεν έχει πιστοποιηθεί, ακριβώς, η αιτία του θανάτου του.
Σύμωνα με τον Κρέγκ Χάρβεϊ, εκπρόσωπο του τοπικού σερίφη, χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου -εξετάσεις που μπορεί να πάρουν ως και τέσσερις ημέρες για να υπάρξουν αποτελέσματα.
Χθες, δόθηκε στη δημοσιότητα (από την Πυροσβεστική Υπηρεσία) το ηχογραφημένο μήνυμα που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο άμεσης επέμβασης, για την περίπτωση του ποπ σταρ. Σε αυτό ακούγεται άνδρας, με ήρεμη φωνή, να ζητά βοήθεια επειδή ο Τζάκσον, παρά τις προσπάθειες του γιατρού του, είχε σταματήσει να αναπνέει. Ο άγνωστος ζητούσε επειγόντως ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με την Ντέιλι Σταρ, ο γιατρός του Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, θα ανακριθεί για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του "βασιλιά της ποπ" οφείλεται σε φάρμακα που του έδωσε. Ο καρδιολόγος συμφώνησε να βοηθήσει τις αρχές να "γεμίσουν τα κενά" της υπόθεσης.
Ο δρ. Μάρεϊ βρισκόταν στη βίλα του τραγουδιστή, όταν αυτός πέθανε. Το αυτοκίνητό του (μια πολυτελής BMW) βρέθηκε στο χώρο του πάρκινγκ και κατασχέθηκε. Σε αυτό βρέθηκαν πολλά φάρμακα, διαφόρων ειδών, όπως είπε στην εφημερίδα εκπρόσωπος της αστυνομίας (η Ντέιλι Σταρ δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του). Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γιατρός έμενε μαζί με τον Τζάκσον κι εξαφανίστηκε λίγο μετά τη χορήγηση του φαρμάκου Ντέμερολ στον "βασιλιά της ποπ".
Ο δικηγόρος του Τζάκσον, Μπράιαν Όξμαν, σχολίασε: "Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Πρόσθεσε ότι ο ποπ σταρ είχε σπάσει, πρόσφατα, το πόδι του και του ήταν άγνωστο πόσα και τι φάρμακα έπαιρνε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανατολίτικοι ήχοι στο Μύλο από την Dilek Koc–VIDEO

Η Dilek Koç και το συγκρότημά της μας ταξίδεψαν στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας. Παρουσίασαν, στις >>>

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Τα φώτα χαμήλωσ αν και το ταξίδι στο χωροχρόνο της 7ης τέχνης ξεκίνησε. Η αυλαία του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης άνοιξε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008 , στην κατάμεστη αίθουσα του Ολύμπιον κι η φλόγα του φεστιβάλ άναψε από τον... αναπτήρα του προέδρου του, Γ. Χωραφά! Τρεις οθόνες και ένα εντυπωσιακό βίντεο δημιούργησαν την ψευδαίσθηση του ταξιδιού μετατρέποντας την αίθουσα σε τρένο και κάνοντας τους θεατές συνταξιδιώτες χωρίς αποσκευές σε ένα ονειρικό ταξίδι, που διέσχισε την ιστορία του κινηματογράφου. Οι πρώτες εικόνες των αδερ φών Λυμιέρ, σκηνές, πρόσωπα, ατάκες και μουσικές κλασικών φιλμ μεγάλων δημιουργών συνέθεσαν μοναδικά το «travelling» της κινηματογραφικής περιπέτειας, που αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της στη Θεσσαλονίκη. Πλάνα στο χρώμα της σέπιας, στο χρώμα των αναμνήσεων, σύνθεση προσώπων και εικόνων σε ένα εμπνευσμένο κινηματογραφικό κολάζ, ένα «travelling» που έφθασε μέχρι τ’ αστέρια λίγο πριν καταλήξει στην πλατεία Αριστοτέλους και το Ολύμπιον. Την

Ευριδίκη - Κοργιαλάς στο NYLB

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έρχονται να αναστατώσουν για άλλη μια φορά την Θεσσαλονικη, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009 και να ξεσηκώσουν το κοινό τους με τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν στο NEW YORK LIVE BAR(Αχελώου 10, περιοχή FIX)! Ο Δημήτρης και η Ευρυδίκη πατάνε Γκάζι και σταματούν στο new york live bar παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – έκπληξη με τα τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και πολλές διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο! Δυνατές ερμηνείες, dance electro μουσική, μπαλάντες, διασκευές – έκπληξη και πολλά νέα τραγούδια που έρχονται από όλα τα σημεία του ορίζοντα της μουσικής και τα κατευθύνει μια μουσική πυξίδα.