Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρμενίστε στο Θερμαϊκό με ροκ ήχους!

Είστε για μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό στο Θερμαϊκό; Τι; Δεν αντέχετε οικονομικά; Σήμερα είναι η μέρα σας. Θα σας προσφέρει αυτήν τη βόλτα η... νομαρχία Θεσσαλονίκης. Πώς; Απλούστατο! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με θέμα «Ανοίγουμε πανιά με τη νεολαία», που πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα 25 - 26 Απριλίου και 9 – 10 Μαΐου 2009, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή ναυταθλητικών ομίλων της πόλης, σήμερα Κυριακή, 10 Μαΐου 2009, στις 12.00(μεσημέρι) το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα στο θερμαϊκό με τα καραβάκια που πήραν μέρος στα διάφορα προγράμματα. Προλαβαίνετε! Δηλώστε, τώρα, τηλεφωνικά, συμμετοχή στη νομαρχία (τηλ 2310- 409.863) κι έχετε μισή ώρα στη διάθεσή σας για να βρεθείτε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου, στις 12.30, θα ξεκινήσουν οι βόλτες.
Στις 20.00 θα γίνουν οι απονομές επάθλων, στο λιμανάκι της Ναυτικής Διοίκησης, στην Καλαμαριά και θα ακολουθήσει συναυλία με τα μουσικά σχήματα «Καπνός» και “The Skelters”.
Οι «Καπνός» κινούνται στο χώρο της pop/rock σκηνής και συμπεριλαμβάνουν πολλές ξένες και ελληνικές επιτυχίες, σε ένα δυναμικό και ξεχωριστό live πρόγραμμα. Δημιουργήθηκαν το 1996. Το 1998 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ειν'ωραία". Ο δεύτερος δίσκος ήρθε 4 χρόνια αργότερα με τίτλο "Πάλι Από Την Αρχή", ενώ το 2006 κυκλοφόρησε ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Δεν Είναι Όλα Τα Όνειρα Ίδια". Συμμετέχουν στις συλλογές "In Dog We Trust" και "Φάκελος Rock". Το γκρουπ αποτελείται από 4 μουσικούς και την ξεχωριστή φωνή της Ματίνας Τσιφλιτζή. Οι εμπνευστές και δημιουργοί της μπάντας είναι ο Γρήγορης Τσιάνης (κιθάρα/φωνή) και ο Κώστας Καραμήτσος (πλήκτρα/φωνή ), ενώ το γκρουπ πλαισιώνετε από τους Νίκο Δημάκιδη (μπάσο) και τον Θανάση Παπαδόπουλο (τύμπανα).
Οι “The Skelters” είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλονίκης (πολυχώρος του Μύλου, Cafe Americain, Υδρόγειοs, Malt ‘n Jazz, Times Restaurant Bar κ.α.), της Αθήνας όπως στο Planet Music, Lazy Club και σε διάφορα μικρότερα μαγαζιά της πόλης αλλά και της περιφέρειας. Επίσης έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης σε live εμφανίσεις τους όπως τον Louisiana Red, Don Dokken, Puressence, Paul Di Anno, Iron Butterfly καθώς και ιστορικά συγκροτήματα της Ελλάδας όπως οι Blues Wire, George Gakis κ.α. Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι η δυναμική σκηνική τους παρουσία και η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό όταν διασκευάζουν Rock 'n Roll επιτυχίες των '50s και '60s, με τα μελωδικά φωνητικά τους (έχοντας πάντα ως πρότυπα τους Beatles και τους Queen).
Καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανατολίτικοι ήχοι στο Μύλο από την Dilek Koc–VIDEO

Η Dilek Koç και το συγκρότημά της μας ταξίδεψαν στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας. Παρουσίασαν, στις >>>

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Τα φώτα χαμήλωσ αν και το ταξίδι στο χωροχρόνο της 7ης τέχνης ξεκίνησε. Η αυλαία του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης άνοιξε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008 , στην κατάμεστη αίθουσα του Ολύμπιον κι η φλόγα του φεστιβάλ άναψε από τον... αναπτήρα του προέδρου του, Γ. Χωραφά! Τρεις οθόνες και ένα εντυπωσιακό βίντεο δημιούργησαν την ψευδαίσθηση του ταξιδιού μετατρέποντας την αίθουσα σε τρένο και κάνοντας τους θεατές συνταξιδιώτες χωρίς αποσκευές σε ένα ονειρικό ταξίδι, που διέσχισε την ιστορία του κινηματογράφου. Οι πρώτες εικόνες των αδερ φών Λυμιέρ, σκηνές, πρόσωπα, ατάκες και μουσικές κλασικών φιλμ μεγάλων δημιουργών συνέθεσαν μοναδικά το «travelling» της κινηματογραφικής περιπέτειας, που αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της στη Θεσσαλονίκη. Πλάνα στο χρώμα της σέπιας, στο χρώμα των αναμνήσεων, σύνθεση προσώπων και εικόνων σε ένα εμπνευσμένο κινηματογραφικό κολάζ, ένα «travelling» που έφθασε μέχρι τ’ αστέρια λίγο πριν καταλήξει στην πλατεία Αριστοτέλους και το Ολύμπιον. Την

Ευριδίκη - Κοργιαλάς στο NYLB

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έρχονται να αναστατώσουν για άλλη μια φορά την Θεσσαλονικη, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009 και να ξεσηκώσουν το κοινό τους με τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν στο NEW YORK LIVE BAR(Αχελώου 10, περιοχή FIX)! Ο Δημήτρης και η Ευρυδίκη πατάνε Γκάζι και σταματούν στο new york live bar παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – έκπληξη με τα τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και πολλές διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο! Δυνατές ερμηνείες, dance electro μουσική, μπαλάντες, διασκευές – έκπληξη και πολλά νέα τραγούδια που έρχονται από όλα τα σημεία του ορίζοντα της μουσικής και τα κατευθύνει μια μουσική πυξίδα.