Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου λόγω της τραγωδίας στην Αττική

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, αναβάλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις- συμπαραγωγές του ΟΡ.ΦΕ.Ο- της τρέχουσας εβδομάδας.



Συγκεκριμένα αναβάλλονται:


1. Η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας ΚΟΛΙΑ της Τρίτης 24/07/2018 στο ανοικτό θέατρο πάρκου Κατερίνης.

2. Η συναυλία «Ζαμπέτας και πάσης Ελλάδος» της Πέμπτης 26/07/2018, στην Άνω Μηλιά Πιερίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VIDEO - Έφυγε από τη ζωή ο Λέσλι Νίλσεν

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, μετά από επιπλοκές που του προκάλεσε πνευμονία, ο γνωστός Καναδός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν. Ο Νίλσεν καθιερώθηκε κινηματογραφικά με τις ταινίες «Μια Απίθανη...Απίθανη Πτήση» και «Τρελές Σφαίρες» (μια συλλογή από τις καλύτερες σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί). Εξέπνευσε στις 0.34 ώρα Ελλάδας, σε νοσοκομείο της Φλόριντας, έχοντας δίπλα του της σύζυγό του Μπάρμπαρα.

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Τα φώτα χαμήλωσ αν και το ταξίδι στο χωροχρόνο της 7ης τέχνης ξεκίνησε. Η αυλαία του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης άνοιξε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008 , στην κατάμεστη αίθουσα του Ολύμπιον κι η φλόγα του φεστιβάλ άναψε από τον... αναπτήρα του προέδρου του, Γ. Χωραφά! Τρεις οθόνες και ένα εντυπωσιακό βίντεο δημιούργησαν την ψευδαίσθηση του ταξιδιού μετατρέποντας την αίθουσα σε τρένο και κάνοντας τους θεατές συνταξιδιώτες χωρίς αποσκευές σε ένα ονειρικό ταξίδι, που διέσχισε την ιστορία του κινηματογράφου. Οι πρώτες εικόνες των αδερ φών Λυμιέρ, σκηνές, πρόσωπα, ατάκες και μουσικές κλασικών φιλμ μεγάλων δημιουργών συνέθεσαν μοναδικά το «travelling» της κινηματογραφικής περιπέτειας, που αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της στη Θεσσαλονίκη. Πλάνα στο χρώμα της σέπιας, στο χρώμα των αναμνήσεων, σύνθεση προσώπων και εικόνων σε ένα εμπνευσμένο κινηματογραφικό κολάζ, ένα «travelling» που έφθασε μέχρι τ’ αστέρια λίγο πριν καταλήξει στην πλατεία Αριστοτέλους και το Ολύμπιον. Την

VIDEO - «Έφυγε» ο Γιώργος Φούντας

Έφυγε από κοντά μας, σήμερα το απόγευμα, σε ηλικία 86 ετών, ο ηθοποιός Γιώργος Φούντας, οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, στις 11 το πρωί, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Άφησε τη σφραγίδα του στο ρόλο του "Μίλτου" στην ταινία "Στέλλα" του Κακογιάννη (πιο κάτω το βίντεο).